Home / ShowBizz / Darko Lazić još nije stao na noge, a poručio novi BMW!

Darko Lazić još nije stao na noge, a poručio novi BMW!

Darku Laziću velika saobraćajna nesreća iz koje je jedva izvukao živu glavu očigledno nije bila lekcija života nego nastavlja da se igra sa sudbinom. Kako Srpski telegraf saznaje, Lazić, uprkos tome što mu je trajno oduzeta vozačka dozvola, riješio je da se počasti novim četvorotočkašem koji planira da registruje na vjerenicu Marinu.

– Darko je prije nekoliko dana pozvao prijatelja iz Švajcarske koji mu i plaća liječenje i rekao mu da bi bilo dobro da mu pronađe automobil BMW 320d, koji je u odličnom stanju. U prvi mah prijatelj je bio iznenađen, ali je rekao da će učiniti sve da mu usliši želju – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Rekao je Marini da uplati časove vožnje i položi kako bi mogao da registruje novi auto na nju. Svi su bili iznenađeni ovom Darkovom odlukom, ali on nije posustajao u namjeri. Objasnio je da je njemu auto neophodan za posao, a da je zadnjih dana istraživao po internetu i da je video da je taj automobil među najbezbjednijim i najstabilnijim na svijetu – završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, prijatelj je pronašao automobil po Darkovom ukusu, a kroz nekoliko dana trebalo bi da bude transportovan u Srbiju. U pitanju je automobil ovogodišnje serije, čija se vrijednost na tržištu kreće blizu 30.000 eura u zavisnosti od propratne opreme. Spada u red stabilnijih, ali brzih automobila koji razvijaju brzinu do 100 km za 6,9 sekundi. Opremljen je svim sistemima sigurnosti, uključujući i ABS, koji je prilikom udesa zakazao na Darkovom automobilu u kom se slupao.

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pozvali smo Darka, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Podsjetimo, Darko Lazić imao je udes 23. oktobra ove godine, kada se svojim automobilom BMW Z4 isprevrtao i zahvaljujući čistoj sreći ostao živ. Pjevač se trenutno uspešno oporavlja u banji gdje bi trebao da ostane na rehabilitaciji dva mjeseca.

Provjerite takođe

GROB ŠABANA ŠAULIĆA ĆE SUTRA OSTATI PUST, PORODICA DONIJELA ODLUKU: Evo zašto mu neće doći!

Šaban Šaulić tragično je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 17. februara, a sahranjen je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *